Sportbase ondersteunt & fietst Alpe d’Huzes

Alpe D’Huzes 2017,

Sportbase heeft ook dit jaar het Medische Team van AD6 mogen ondersteunen met sport medische hulpmiddelen o.a. (massagetafels, tape, massageolie, bandages, en een paar speciale innovatieve recovery producten zoals de Raptor, dit apparaat is nieuw in Nederland en heeft tijdens AD6 vele deelnemers weer fit gekregen voor nog een extra klim.

Team Sportbase is ook de berg opgefietst samen met andere leden van het Medische AD6 Team. Na de eerste paar bochten werd al snel duidelijk dat dit een zware klim ging worden, maar iedereen heeft de top gehaald.

Respect voor alle deelnemers die deze klim volbracht hebben. (Lopend of met de fiets) Vele zijn Alpe D’huez zelfs meerdere malen omhoog gegaan, hiervoor kunnen wij alleen maar diepe bewondering hebben. Helaas eindigde het event met noodweer en moesten vele deelnemers hun laatste klim voortijdig stoppen, een aantal zijn op de berg gestrand en warmgehouden met dekens en folie.

Ondanks dat we met regen moesten afsluiten is het toch een fantastische week geworden waarin heel veel geld is opgehaald voor het goede doel: meer dan 10 miljoen euro!

Sportbase is trots dat zij een bijdrage heeft kunnen leveren aan dit goede doel / event en kijkt nu al uit naar volgend jaar 6 en 7 juni 2018 gaan we weer de berg op!

Gr,
Team Sportbase