Triathlon Amsterdam Nieuw-West

Mogelijk gemaakt door Sportbase
Sportbase is dit jaar in samenwerking met erkende sportmasseurs en sportfysiotherapeut aanwezig geweest bij het wielerevenement Gran Fondo Rosa 2018. Sportbase biedt een breed scala aan producten en advies in het concept Prepare – Perform – Recover, waardoor een sporter zich beter kan voorbereiden, beter kan presteren en gezonder kan herstellen. Tijdens de Gran Fondo Rosa hebben wij kennisgemaakt met de deelnemers en hen na hun tocht geholpen om zo goed mogelijk te herstellen.


Massage tijdens Gran fondo rosa

Gran Fondo Rosa(Oosterbeek 22 april 2018),          
Vanaf 13.00 uur waren wij gereed om de eerste wielrenners te masseren. Er stonden tochten van 80km, 110km en zelfs 160km op het programma en het was zomers weer met gemiddelde temperaturen boven de 25 graden Celsius. Deze toertocht heeft dus heel veel energie gevraagd van de deelnemers, en daarom was het extra belangrijk dat wij hen bij de finish stonden op te wachten en hen bewust te maken dat verzorging van het lichaam na inspanning ook zeer belangrijk is. Veel deelnemers hebben ook gebruik gemaakt van een herstellende sportmassage, en konden zo een stapje fitter weer hun weg naar huis toe vervolgen.

Dit was een zeer geslaagd evenement en wij zijn er volgend jaar graag weer bij om nog meer wielrenners te ondersteunen voor, tijdens en na hun fietstochten.