Sportbase is een trotse partner van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee, wat in 2018 van 22 januari tot en met 3 februari plaatsvindt op het Oostenrijkse meer de “Weissensee”. Tijdens dit evenement gaan zo’n 4500 deelnemers de uitdaging aan om onder vaak barre omstandigheden 200km te schaatsen op natuurijs.

Wij van Sportbase zijn aanwezig bij dit evenement met onze producten en bieden wij de deelnemers de mogelijkheid om bij ons langs te komen voor een gratis massage of behandeling van een fysiotherapeut. In de winkel van Sportbase kunnen de deelnemers kennismaken met de meest innovatieve producten die Sportbase nu verkoopt en kan men producten kopen waardoor de deelnemers zich kunnen beschermen tegen de gevaren van 200km schaatsen op natuurijs in onvoorspelbare weersomstandigheden.

Wij vinden het belangrijk dat de deelnemers aan dit evenement goed voorbereid aan hun tocht van 200km kunnen beginnen. Wij organiseren een lezing voor de deelnemers waar wij alle belangrijke aspecten van een goede voorbereiding zullen vertellen. Daarnaast willen wij ook graag dat de deelnemers hun tocht goed doorstaan en na hun tocht weer goed en gezond herstellen.

Onze collega en Olympische medaillewinnares op de 500m, Margot Boer, gaat samen met collega Robert de uitdaging aan om 200km te schaatsen tijdens dit evenement.